22.Leden 2010,18:14
V kastrolu na rozpáleném oleji necháme zesklovatět nadrobnonakrájenou cibuli. Zlehka ji zaprášíme paprikou, přidáme maso, slaběpodlijeme vodou a dusíme do změknutí. Přisolíme, ochutíme worcesterem,ale v žádném případě nedáváme kmín a nezahušťujeme moukou. Můžeme alepřidat majoránku a stroužek třeného česneku.
Tak tohle se mi skutečně jako perkelt nejeví!!! Následující recept z TV je lepší, jen ho asi nemám kompletní, pokud někdo víte podrobnější, ráda ho doplním!
5 cibulí
Sádlo
Osmažit rýži
Přidat 21/2 lžíce sladké papriky
Dobře promíchat a přidat asi ½ l vody
Přidat maso a vařit
Sůl
Když je maso skoro hotové, přidat bílou papriku a rajčata, na konec červené víno a česnek
 
kategorie: Recepty - Guláše
vložil: 1Ivetta
Permalink ¤


0 Komentáře: