03.Leden 2010,05:58
Pro 4 osoby - 400g vepřové kýty, sůl, hladká mouka, vejce, mléko,strouhaná houska na obalování, 150g sádla, 20g másla, 120g šunky, 50gsterilovaného hrášku, 2 vejce.

Náplň: Na pánvirozehřejeme máslo, pokrájenou šunku a necháme prohřát. Pak přidámesterilovaný okapaný hrášek, vejce, osolíme a necháme ztuhnout.


Vepřovoukýtu nakrájíme na 4 řízky, které opatrně naklepeme, osolíme, anaplníme. Po naplnění přeložíme jako taštičky, okraje paličkousklepneme, obalíme a smažíme zvolna na sádle. Vhodná příloha bramborovákaše maštěná máslem a meruňkový kompot.
 
kategorie: Recepty - Řízky - Krkovička
vložil: 1Ivetta
Permalink ¤


0 Komentáře: