02.Leden 2010,10:26
slunce
400glibového vepřového masa z plece, 100g másla, 100g hladké mouky, 200gstrouhaného sýra (eidam, primátor), 2 rajská jablíčka, 1 lžíce kečupu,2 žloutky, 2 dl mléka a 2 dl smetany, sůl, pepř, olej podle potřeby.

Masonakrájíme na malé plátky, které osmahneme na oleji a vložíme do pekáčkunebo zapékací misky. Z másla, mouky, smetany a mléka připravímebešamel, do něj vmícháme polovinu nastrouhaného sýra a žloutky, jemněosolíme a opepříme. Na maso v pekáčku položíme plátky předem spařenýcha oloupaných rajčat a ještě zakapeme kečupem. Pak vše zalijemebešamelem, navrch nasypeme zbylý strouhaný sýr a zapečeme.
 
kategorie: Recepty - Řízky - Krkovička
vložil: 1Ivetta
Permalink ¤


0 Komentáře: