12.Duben 2010,15:45

Lidská touha po poznání budoucnosti je nevyčerpatelná. Originální způsob, jek se dozvědět, co nás čeká nabídla čínská brožura o čínském věštění z šálku čaje vydaná v Bankoku. Zobrazuje na šedesát způsobů projevení osudu zkoumané osoby. 

 kukiko21805381-34

My se seznámíme se šesti zakladními. Podle čínského zvyku vložimě do šálku lžičku čaje, zalijeme a přikryjeme talířkem přibližně na 10 minut. A pak už bedlivě pozorujete.

  1. Jeden čajový lístek na straně levé a dva zprava je velmi příznivé znamení. Čeká Vás úspěch v lásce, v zaměstnání a ve finančních záležitostech. Jste-li podnikatel, pak Vaše živnost bude zkvétat. Už v následujícím roce Vás čekají mimořádné zisky. Pozor! Vyvarujte se půjčování peněz cizím osobám!

    jedna

  2. Dva čajové lístky vypluly proti sobě, zprava, skoro u dna šálku, se vznáší nahoru ještě jeden malý lísteček. To je špatné znamení. Věští nedostatečný zájem o milovaného človeka, napětí ve vztazích a hádky. Lze očekávat nepříjemnost v zaměstnání vyvolané neuspořádanými rodinnými poměry. Ztratíte svou aktivitu a iniciativu. Vyvarujte se výbuchu emocí. Počítejte se zhoršením finanční situace. Půjčování peněz od známých naruší Vaše vzájemné kontakty.

    dvojka

  3. Ze dna vypluly dva čajové lístky podlouhlého tvaru a na povrchu se spojily. Z levé strany se ještě nepotopily dva lístečky. Co to znamená? Vaše sutuace je relativně špatná. Pouze v lásce lze očekávat v nejbližší době setkání, které Vám přinese radost. V práci bude pokračovat řetěz nepříjemností, které povedou ke ztrátě sebevědomí a stagnaci. Ztratíte možnost vydělávat. Zkusíte štěstí v hazardních hrách, abyste hmotný deficit nějak vyrovnali . . .

    trojka

  4. Čaj leži na dně a pouze zleva se zvedají dva lístečky. V tomto případě se přípravte na všechno. Na jedné straně slibuje šťastné vyřešení vašeho nedorozumění s milovaným člověkem, můžete očekávat hluboké citové vzplanutí a vzájemné uspokojení. V zaměstnání ale nastane obrat k horšímu, nedokážete využít nabízené možnosti. Ani finanční záležitosti se neurovnávají, proto vám nezbude nic jiného než zkoušet štěstí v kartách. Chystáte-li se na dalekou cestu, bedlivě střežte svůj majetek.

    ctyrka

  5. Na hladině se ocitly skoro všechny lístečky. Stalo se tak proto, že voda nevřela. Takto špatně zavařuje čaj jen člověk nedočkavý. Usilujete-li o ideální lásce, měli byste být trpělivější a poctivější. Zhorší se Vaše postavení v zaměstnání. Existující šance zůstanou nevyužity pro Vaší přílišnou uspěchanost. Velice smutné budou Vaše finanční záležitosti. Polud se pokusíte hrát, příjdete o všechno. . .

    petka

  6. Jestliže jediný lísteček vyplul přibližně do poloviny tekutiny v šálku a ještě dva až tři se zvedají nad sedlinou, pak je to velmi dobré znamení. Úspěch budete mít ve všem! Znovu vzplanou milostné city, urovnají se rodinné konflikty, nový vzlet Vás čeká i v zaměstnání. Vaše zásluhy budou oceněny, štěstí Vás nemine ani ve finančních záležitostech. Varujte se však marnotratného rozhazování peněz - do roka by mohla přijít finanční krize.

    sestka

     

 
kategorie: Věštba
vložil: 1Ivetta
Permalink ¤


0 Komentáře: