07.Listopad 2009,20:41

Jela jsem s manželem na ryby na Berounku. Dcera byla ještě v kočárku, venku bala tma a já nahodila úderem 4 hodiny svůj prut. Netrvalo to dlouho a Já táhla z vody úhoře. Opět jsem nahodila a málem jsem vlítla za prutem do vody, manžel mi přispěchal na pomoc. Byl to nádherný sumec. Pro manžela to však bylo ponížení a tak se rozhodl v rybolovu pokračovat, jen jsme se přemístili na jiné místo, protože on už tomuto nevěřil.
Dostala jsem za úkol zaparkovat auto tak, aby na něj nešlo sluníčko, když je v něm sumec a úhoř. Na zadní sedačce jsem měla kočárek s dcerou a zatím, co manžel nahazoval své pruty, šachovala jsem s autem u stromu, abych ho zaparkovala, co nejlépe - dopředu, dozadu, doleva, doprava až nastala spokojenost. Když jsem vystoupila z auta, teda spíše vypadla z auta, zjistila jsem, že stojím záhadně přes hlubokou škarpu. V té době jsem měla poměrně čerství řidičák. Podlaha vozu byla ve výšce očí, když jsem stála ve škarpě. Pokusila jsem se s autem vajet, ale nešlo to. Dokonce jsem se začala zahrabávat. Strach z mého manžela mě děsil, navíc on sám řidičák nemá.
Bylo po páté hodině ráno a já byla zaparkovaná ještě v hloupé zatáčce. Musela jsem mávat na uta, zda by mi někdo nepomohl. Dva muži v nějaké modré dodávce mi pomohli vyndat kočárek z auta a vyprostit auto z místa, kam by normální smrtelník nezaparkoval, ani kdyby sebevíc chtěl. Povedlo se a já si vymýšlela něco jako pohádku pro manžela, aby na mě neštěkal, že neumím jezdit, co jsem se v té autoškole naučila apod.
Dojela jsem s kočárkem k nádraží pro opečené klobásky a nesla je manželovi k vodě. Seděl tam unuděný na rozkládací židličce a hned spustil, kde jsem byla. Řekla jsem, že tam byla fronta. (Ještě, že měli tak brzy otevříno, dnes už by to tak asi nebylo) Když si manžel vzal svou klobásu a začal si jí spokojeně ukusovat, přiznala jsem se, že jsem blbě zaparkovala a zahrabala se. Už, už mi chtěl vynadat, když se mu stolička rozlomila a on na sebe kydl klobásu i s hořčicí. Zatím, co se válel po zemi, já se mohla umlátit smíchy, že chytil místo ryby klobásu s hořčicí.

 
 
kategorie: ze silnice
vložil: 1Ivetta
Permalink ¤


0 Komentáře: