21.Prosinec 2009,22:59
stuart
4 porce
Ingredience:
hovězí zadní 25 dkg, cibule
kečup(ostrý), worchestr, hořčice
vajíčko(žloutek), pepř,sůl
- na topinky:- olej nebo sádlo, česnek


Popis přípravy:
Masoodblaníme a umeleme najemno. Nakrájíme najemno cibuli(větší),dáme domísy s masem,přidáme žloutek, hořčici,sůl a pepř,přikápneme trochuworchestru. Směs dobře promícháme a podle chuti přisolíme nebookořeníme pepřem.

Topinky:
- Nakrájený chleba dáváme do rozpáleného tuku a osmahneme do zlatova. Topinka by neměla být na krajích spálená ale zlatá.
Takovou topinku osolíme, potřeme česnekem. Nato namažeme tatarák podle chuti.
 
kategorie: Recepty - Pomaránky na topinky
vložil: 1Ivetta
Permalink ¤


0 Komentáře: