11.Srpen 2007

4 pozice pro lepší orgasmus

Pro ženy orgasmus není jednoduchou záležitostí, a proto je nutné stále objevovat vaše vlastní tělo. My jsme pro vás připravili několik pozic, při kterých objevíte váš bod G a díky kterým se ocitnete v sedmém nebi. Nevěříte? Tak je vyzkoušejte!


Modifikovaný misionář
Mnoho žen si stěžuje, že nedokáže dosáhnout orgasmu při klasickém sexu. Modifikovaný misionář může být zajímavou alternativou k již oblíbené pozici »na koníčka«. Aby se partner dostal blíže k bodu G, můžete použít dva způsoby. První spočívá v tom, že vaši pánev nějakým způsobem nadzvednete – stačí jen polštář pod zadeček. V tomto případě však váš bod G nemusí bát stoprocentně stimulován. Jistější způsob je, když partnerovi položíte své nohy na ramena. V tomto případě vás rozkoš nemine!
 
Tváří v tvář
Pokud se ráda na partnera při sexu díváte, není nic lepšího než sex na kuchyňské lince. Navíc když sedíte a partner stojí, jsou nejenom váš bod G, ale i klitoris mimořádně silně stimulováni. Pro zamilované je to tak i příjemný zážitek, kdy si mohou při sexu hledět do očí, a tak své pohyby i korigovat. Nevýhodou může být například nevyhovující výška partnera. V tom případě však můžete využít jakýkoli jiný stůl, který vaše hrátky vydrží.
 
Na stojáka
Mnoho žen má za to, že pozice zezadu je spíše příjemná pro muže. Ty, které jí však přišly na chuť, ví, jak příjemná pro ženu může být. Pozice ve stoje je tak trošku vylepšená klasická poloha zezadu, ale při ní je bod G lépe dosáhnut. Žena by měla zadeček malinko vystrčit a velice mírně se předklonit. Partner vám navíc přitom může i prsty stimulovat klitoris.
 
Ústa a prsty
Některé ženy nejsou schopné dosáhnout orgasmu při klasickém koitálním sexu, ale při orálním sexu či dráždění prsty ano. Tak můžete i »probudit« váš bod G a pak si užít i koitální sex. Trénovat můžete tak, že partnera nejprve požádáte, aby vás stimuloval jazykem. Teprve až budete dostatečně vzrušená, by měl začít dráždění prstem. Nebojte se ho i malinko navigovat, buďte však pozitivní. Takové »Páni, to je ale citlivé« vyzní mnohem lépe než »Mohl bys prosím tě zvolnit?«
 
 
Kdo zacne se svymi zazitky???
Vložil: lulukoco ¤