31.Srpen 2007

NEZLOB SE NA RŮŽI, ŽE MÁ TRNY.
RADUJ SE, ŽE TAK TRNITÝ KEŘ MÁ RŮŽE...

Říká se, že děti, blázni a filozofové mluví pravdu.                                                                                Proto děti bijí, blázny zavírají a filozofy nechápou

Počestná dívka neběhá za chlapcem.                                                                                                 Copak už někdo viděl aby past honila myš?

Krása pomíjí, blbost je věčná.

Láska může zemřít na pravdu, přátelství na lež....

Není důležitý ten, kdo kritizuje, kdo poukazuje na to,                                                                        jakých chyb se ostatní dopustili, kdo jiným vysvětluje                                                                               co mohly vykonat lépe. Zásluhy patří muži v aréně,                                                                                   jehož tvář pokrývá pot, prach a krev, tomu, kdo hrdinsky                                                                      zápasí, chybuje a znovu prohrává. Bojovníkovi je vlastní                                                                           nezdolné nadšení a oddanost svým ideálům. V obrovském                                                                  zápase dokáže ze sebe vydat všecko. Pokud zvítězí,                                                                                 sám nejlépe pozná radost z víteězství a úspěchu.                                                                                Pokud nakonec podlehne, podlehne vznešeně a                                                                                      nikdy neskončí mezi nerozhodnými a ustrašenými dušičkami,                                                                  které nepoznají ani výtězství, ani porážku.

 

Vložil: lulukoco ¤