03.Listopad 2007

Máme pro vás dávku smyslných inspirací, jak miláčka pod vánočním stromečkem překvapit něčím, co se mu bude na 99 % zamlouvat. A pokud už se toho dne s velkým D nemůžete dočkat, můžete pro vás dva připravit i netradiční adventní předehru.

Žhavé umění

Je váš partner estetik? Pak by určitě rád vlastnil váš umělecký akt. Jenže dovedete si představit jeho rozčarování nad tím, komu jste asi pózovala nahá? Udělejte chlípného umělce přímo z něj! Věnujte mu soupravu černých uhlů, skicáků a elegantní rámeček zároveň s pronájmem rajcovní modelky na dobu neomezeně dlouhou. Pokud víte, že nezvládne nakreslit ani pejska a kočičku, věnujte mu totéž ve fotografickém balení (nemusíte hned investovat do foťáku  když pořídíte třeba jen nový stativ s velkoformátovým fotopapírem, určitě mu bude jasné, kam tím míříte).

 

Sváteční striptýz

Zdá se vám představa dráždivého vlnění pod vánočním stromečkem skoro rouhačská? O to víc ho bude rajcovat! Přece mu nepředáte svůj nový modýlek s korzetem a podvazky jen tak ovázaný červenou mašlí za zpěvu tří králů… Jen pěkně vyměňte koledy za Eroticu od Madonny, přikovejte ho ke křeslu a rozjeďte dárek, který si bude ještě dlouho pamatovat. Ostatně, ani vy na divoký sex mezi haldami vánočního papíru jen tak nezapomenete. Jen si předem pro jistotu pořiďte jen elektronická světýlka.

 

Bonus: sexy kalendář!

Pamatujete, jak jste se jako dítě těšívala na novou čokoládičku z kalendáře a nadšeně odpočítávala poslední dny do Vánoc? Udělejte si předvánoční čas taky netradiční, jen vedle čokolády ochutnávejte jeden druhého. Slibte si, že vždycky potom, co společně vyloupnete další okýnko, vyzkoušíte něco nového – ať už je to poloha, místo ve vašem bytě, které jste ještě neprověřili, nebo netradiční milostné atributy. Třeba potom rádi zavedete z divokého adventu svou nejoblíbenější vánoční tradici…

Vložil: lulukoco ¤