05.Prosinec 2007

Poznala jste úžasného chlapa a po pár skleničkách jste se odebrali do jeho bytu? Proběhla vášnivá noc a pak nezavolal? Jak typické!

Jak na ně?

Nesmíte se hned nechat chytit do pasti. Pokud ovšem nechcete jen známost na jednu noc. Jestliže o toho chlapa opravdu stojíte, musíte se udělat trochu vzácnou. Nechte ho, ať se snaží a trochu laškujte, flirtujte a buďte nepřístupná. Ale nesmíte se zase nechat přemlouvat půl roku, nebo dokonce čekat až do svatby.

 

Poprvé ne!

Muži mají báječnou schopnost dostat vás do postele ihned, stejně tak jako ujistit vás, že to opravdu chtějí. Ano, stojí o vás, ale je to taková malá zkouška. Pokud se hned chytíte, nemyslí si nic lichotivého. I když většinou přiznají, že to byl jeden z nejlepších sexuálních zážitků jejich života.

 

Dva lidi se prostě potkají a oba se šíleně chtějí. Pokud žena okamžitě skočí do postele, její cena automaticky klesla. Stává se méně než levnou. U mužů to takhle ale nefunguje. Je to paradox, říkáte si. Protože je jasné, že když se dva přitahují, chtějí spolu být okamžitě a užít si báječný sex a všechno, co k němu patří. Občas je ale lepší tu neukojenou vášeň trochu pozastavit. Jen na okamžik zpomalit. Zjistíte, že jste udělala dobře a nakonec se stejně dočkáte očekávané odměny, ale třeba v několikanásobně lepší jakosti.

 

Nebýt puritán, ale smyslná bohyně! 

Zakázané ovoce prostě chutná nejvíce. Udělejte se tedy výjimečným plodem, ať má na vás partner opravdu chuť. Pomotejte mu hlavu, musí myslet pouze na vás. Nemusíte ho brát na milost, ale trošku si s ním hrajte a pak se ukažte v pravém světle, jako opravdová dračice. Věřte, že mu spadne čelist, až zjistí, co jste zač. Nejste upejpavé dítě, ani namyšlená panička, jste prostě ta, kterou chce!

 

Už jste se někdy nechala napálit?

Vložil: lulukoco ¤