03.Listopad 2007

Na podzim se nenosí jen kozačky, ale i polobotky a k nim se hodí barevné podkolenky. Jednak v nich budete vypadat roztomile a sexy a jednak vás příjemně zahřejí. A navíc vám veselé a pestré barvy zlepší náladu, což vám potvrdí každý psycholog.

 

V Londýně nyní potkáte spoustu dívek, které se řídí nejnovějšími módními trendy, a proto je v ničem jiném než v barevných podkolenkách nepotkáte. Chodí v nich ven, do práce i do klubů. Takže se nebojte nosit barevné ponožky, je to největší módní hit. Vaše nohy budou v teple a vy budete vypadat, že máte všechny módní vychytávky v malíčku. Podkolenky nosí i řada celebrit, včetně zpěvačky Fergie, která na vystoupení nenosí skoro nic jiného než sexy krátkou sukni a barevné ponožky.

V Americe se říká, že obliba barevných podkolenek přišla s filmem Clueless, kde Alicia Silverstone, hraje bohatou hvězdu střední školy, z které muži šílí a to především díky sexy podkolenkám. „Když jsem byla v Anglii, nevěřila jsem, že na ulici má skoro každá dívka barevné podkolenky. Bylo to sexy a nápadité.

A teď už bez podkolenek skoro také nikam nechodím. Dokonce můj přítel, který je celkem konzervativní, mé barevné podkolenky zbožňuje,“usmívá se 20letá tmavovláska Vendula Vaňková a musím uznat, že podkolenky a krátká sukně jí ohromně sluší. Samozřejmě, barevné podkolenky vyžadují určitou dávku sebevědomí, ale zase nikdy nesplynete s davem. A budete vypadat neuvěřitelně sexy.

Vložil: lulukoco ¤