09.Listopad 2007

Spíte s ním poprvé, nebo se prostě stydíte říct, jak ano a jak ne? Nebojte se milenci povědět, či dokonce ukázat, jak »to« máte ráda.¨

Nezapomeňte…

Mužské tělo, jak všichni víme, se naprosto liší od ženského. Mělo by nám tedy být jasné, že pro muže není samozřejmé, co nás ženy dovede až na vrchol. Jistě, že tu jsou určité postupy, které se více méně neliší, ale v sexu jde hlavně o smysl pro detail. Žádná z nás přeci nechce sloužit jako nafukovací panna, aniž by si sex řádně užila. Jednou musíte zlomit bariéru mezi vámi a opravdovým sexem. Mezi tím, co je obyčejné, a mezi tím, co je slastné. Když promluvíte, popustíte uzdu své fantazii, zjistíte, že bez sexu nevydržíte ani týden. A možná konečně pochopíte touhy vašeho partnera.

 

Znáte jak…

Moc dobře znáte, jak někteří muži při orálním sexu sahají na vaši hlavu dost nepříjemným způsobem. Chce vás donutit k pohybům, které mu vyhovují, k rychlosti, kterou má rád. Pěkně vás tímto gestem vytočí, protože máte pocit, že vám svůj penis chce strčit až do krku. Nenávidíte to a sama byste to nikdy neudělala. Kdyby vám řekl rychleji či pomaleji, rozhodně by to bylo lepší. Nesmíte se tedy ani vy bránit chutím, které právě teď máte. Stejně jako domluva na poloze, je důležitá domluva na slastech obou.

 

Můžete si diktovat…

Sex je přeci potěšení pro obě poloviny. Proč byste si nemohla diktovat, co právě teď chcete? Máte to na jazyku, ale je vám trapně. Bojíte se a možná, že v tu chvíli ani nemůžete nic vyslovit. Překonejte svou ostýchavost a předveďte se jako vyspělá osvícená žena (bez předsudků). »Miláčku přidej prsty a jazykem jen lehce« - zní vám to možná vulgárně, ale partner to ocení.

 

Konečně ví, co máte ráda, jak se vám to líbí, a příště bude sám moc dobře vědět, jak vás uspokojit. A možná se budete divit, že se váš přítel naučil čarovat. Stejně, jako je pro vás důležité vědět, co máte ráda, tak i on velice rád uslyší, jakým způsobem postupovat, když vás vede na vrchol. Nestyďte se mu nadiktovat recept na nejúžasnější orgasmus.

Vložil: lulukoco ¤