03.Listopad 2007

Dvě nádherné dívky toužící jen po vás, dva roztoužení muži připraveni vás laskat – také se rádi oddáváte podobným erotickým snům a představám? Chcete to proměnit v realitu?

Jen erotický sen!

Podobné sexuální představy nebývají zase něčím až tak výjimečným. U většiny lidí však zůstávají jen pouhými erotickými sny. Pro mnohé je taková představa jen zajímavým motivujícím podnětem, rád se na podobné scény třeba podívá ve filmu. Ale realizovat je ve skutečnosti? To je něco jiného! To by asi nezkusil!

 

Touha i strach

Jsou zde pak ale tací, kteří by si říct dali, ale na podobná dobrodružství nemají odvahu. Nebo spíše mají strach před svým partnerem podobné skryté přání vyslovit. Strach z hádky či dokonce případného rozchodu je od toho vždy spolehlivě odradí. Je-li pro vás podobné dobrodružství ale opravdu tak lákavé, můžete se svým partnerem zkusit rozehrát hru na erotické představy. Můžete zkusit napsat na lístečky, tahat je ze sáčku, vyjádřit se k tomu, jak moc či málo by pro vás byla lákavá (proč je třeba neznámkovat od jedničky do pětky) a na ty, které vás vzájemně nejvíc přitahují, si pak zkusit nejdřív jen zahrát. Třeba vás partner příjemně překvapí.

 

Možná rizika

Sexuální vztahy se dvěma či více partnery mohou být sice lákavým a zajímavým zpestřením milostného života. Dojde-li k nim se souhlasem všech zúčastněných, neměl by v takových hrátkách být viděn žádný problém. Přesto mohou být takové vztahy a zážitky dosti rizikové. Zvláště tehdy, jdete-li do podobné akce s partnery, o kterých mnoho nevíte. Podobně jako časté střídání partnerů mohou podobné aktivity s sebou přinést riziko nejrůznějších pohlavně přenosných chorob apod. A to opomíjíme riziko možných výčitek či rozchodu mezi páry, které podobné dobrodružství vyzkoušely.

Vložil: lulukoco ¤