09.Listopad 2007

Čím častěji máte sex, tím více ho vyžadujete? Partner je unavenější než vy a vy se stále, i po těch letech, nemůžete nabažit?

Vzpomeňte si na začátek

Přemýšlíte-li nad tím, jak to vlastně bylo na začátku vašeho vztahu, zjistíte, že jste to moc nechtěla. Každý druhý večer partner žadonil a vy jste většinou svolila. Sex vás bavil, ale… Že byste na něj měla chuť častěji, to se nestávalo. Nepamatujete si, kdy jste partnera přemlouvala, ať nejde spát, kdy jste ho naposledy sváděla v prádle, které jste si koupila vlastně kvůli němu? Teď je to jinak a vy chcete víc…

 

Proč?

Někdy se vám přítel směje, že jste nymfomanka? Dělá si legraci, že ho nad ránem znásilníte, protože se budíte touhou po sexu? On svolí, protože ho vzrušíte, a vlastně se ani nebrání. Naopak, je rád. Je to tím, že u žen vzrůstá chuť na sex a na další orgasmus okamžitě po skončení toho prvního. Necháte-li partnera vydýchat nebo dokonce, jdete- li spát, chutě na sex se nakumulují a vy chcete každý den víc a víc. Proto máte možná trochu problém zvládnout své chtíče – třeba když jste sami ve výtahu.

 

Po sexu okamžitě další

Muž a žena mají rozdílné prožívání orgasmu, muž potřebuje po orgasmu chvíli vydechnout. Kdežto vy byste ráda pokračovala bez přestání. Přimějte partnera, aby svůj penis nechal odpočinout a věnoval se vám jazykem či prsty. Nevychladnete a budete spokojená s chutí na sex, kterou vám nikdo nevezme. Alespoň si protějšek nebude moct stěžovat, že se vymlouváte na bolest hlavy.

 

Kdy chce muž víc

Pravidlo, že muž chce sex více než žena, je naprosto mylné. Muži mají větší chutě hlavně na začátku vztahu. Po pár měsících se vše obrátí a vy zjistíte, že byste ráda dostávala víc, než jeden sex v týdnu. Muž je možná více unavený než vy a musíte ho většinou chvíli přemlouvat, ovšem pokud nechodíte s gigolem.

 

Chcete víc sexu, než vám partner dává? Řekněte si o něj! Uvidíte, že on bude příjemně překvapen a vy spokojená. Sexuální štěstí je stejně důležitým prvkem, jako láska a vzájemné porozumění.

Vložil: lulukoco ¤