06.Únor 2010,03:32
Pokud chceš docílit fakt skvělý guláš a nechceš použítmetodu "maso přes noc", tak začni klasicky- cibulka, maso, paprika atd.na plotně, podlij tak, aby bylo maso potopené, přikryj pokličkou a dejdo trouby na 150 stupňů.Nevšímej si toho klidně dvě hodiny, pak zkontroluj, strč zpátky do trouby a pokračuj.Klidně další dvě hodiny.Masobude krásně měkké právě ve fázi, kdy bude šťávička akorát, pokud dášdost cibule, není třeba zahušťovat, pokud by bylo, tak na poslední půlhodinky tam hoď střídku z cca půl krajíčku chleba.Na rozdíl od klasické metody na plotně není prakticky vůbec třeba hlídat a navícje ještě i chuťově lepší
 
kategorie: Recepty - Guláše
vložil: 1Ivetta
Permalink ¤


0 Komentáře: