03.Únor 2010,16:19
Ingredience:
375 g předního hovězího, 40 g rostlinného tuku, 100 g cibule,
7.5 g mleté papriky, sůl mletý pepř, 20 g rajčatového protlaku, kmín, 2.5 dl vývaru,
100 g brambor, 1 stroužek česneku, majoránka, 25 g slaniny, 50 g žampiónů,
50 g papriky, 37.5 g nakládaných okurek
Postup:
Natuku osmahneme nakrájenou cibuli, zaprášíme paprikou, zpěníme, vložímenakrájené maso, za stálého míchání osmahneme, osolíme, opepříme,přidáme protlak a kmín. Zalijeme vývarem a dusíme téměř do změknutí,přidáme na kostky nakrájené brambory, utřený česnek a majoránku. Chvílidusíme, přidáme na slanině orestované nakrájené houby, na nudličkynakrájenou papriku a na kostičky nakrájená rajčata a okurky. Vše krátcepovaříme.