10.Duben 2010,23:26

Zajímáte-li se o astrologii, možná ještě nevíte, že hvězdy ovlivňují nejen Vaše charakteristické rysy a sklony, ale i Váš vztah k lásce, chování v intimní sféře, jakož i Vaší sexualitu.

mlogo_t

Astroložka Margaret Cullenová hovoří o sexuálních predispozicích, které vlastně vyplývají z Vašeho astrologického znamení.

mnnn

Beran (21.3. - 20.4.)

Beran se Štírem mají v horoskopu nejvíce sexapealu. Lidé narození v tomto znamení jsou na pohled chladní, ale naskytne-li se jim příležitost- než se nadějete, hned se jí chopí. Jak ženy, tak muži z tohoto znamení jsou posedlí sexem. Přitom mohou být velmi pozorní, láskyplní a také zranitelní. Buďte k nim něžní a vášniví, vždy se Vám to vrátí.

Slavný Beran: Warren Beatty

Býk (21.4. - 21.5.)

Býk je rovněž znameí značně sexy. Býci jsou mistry ve zdlouhavém svádění. Nemyslete si však, že když jsou loudaví, že jsou rovněž nudní. Naopak! Býci jsou v lásce vybíraví, ale když se zamilují - jsou velmi sympatičtí a z pravidla věrní. Vždy Vám dají vědět, jak Vás milují. Budete se s nimi cítit příjemně a jistě.

Slavný býk: Barbra Streisand

Blíženci (22.5. - 21.6.)

V celém horoskopu téměř nejméně sexy znamení mají Blíženci. Někteří z nich sex považují dokonce za trochu nudnou záležitost. Mohou je však také okouzlit a zcela získat správní partneři, jest-li žea ně ovšem narazí. Je však mpravda, že jsou spíše zainteresovaní do umění a intelekt, než na krásu. Nejvíce si libují v inteligentní konverzaci.

Slavný Blíženec: Joan Collins

Rak (25.6. - 23.7.)

Raci jsou především citliví, smyslní a láskyplní. Jejich vadou je, že jsou do značné míry závislí na svém milostném partneru. Jsou značně emociální a sex považují za důkaz že milují. Dbejte, abyste se vůči nim v souvislosti se sexem nechovali příliš lehkomyslně. Obviní Vás, že je vůbec nemilujete, a že od nich vyžadujete jen tělesný styk. Hledáte-li někoho, kdo Vás zcela zahrne láskou, pak hledejte někoho, narozeného právě v tomto znamení.

Slavný Rak: princezna Diana.

Lev (24.7. - 23.8.)

Lev je dobré milostné znamení. Mnoýí lidé narození v tomto znamení jsou výrazně romantičtí a partnera zahrnují jak dary, tak láskou. Není pro ně zatěžko projevovat lásku a dokonce také nesčestněkrát říct: “Miluji tě”. Kromě toho jsou Lvi dominatní, takže i v posteli se pokoušejí vést, kontrolovat situaci, mít hlavní slovo. Přesto však jsou nenapravitelně romantičtí - sex s nimi je vždy báječná zkušenost.

Slavný Lev: Robert Redford.

Panna (24.8 - 23.9.)

 Panny jsou velmi opatrné při výběru sexuálního partnera. Některé z nich mohou být značně vášnivé, ale většina je jich opravdu - panenská. Pannám se líbí moudří lidi a nemůžete-li jim dokázat, že jste chytří a navíc krásní - zapoměňte na trvalý svazek.

Slavná Panna: Jimmy Connors.

Váhy (24.9 - 23.10.)

Váhy jsou otevřené a velmi šaramantní osoby, které vždy mají mnohopřátel. Buďte však opatrní. Stojíte-li o trvalý a stabilní svazek, Váhy jsou známé flirtováním a okukováním a libují si, mají-li více sexuálních paretnerů najednou. Stále musejí mít někoho, kdo by je miloval. Nvícvůbec nesnášejí samotu. Zamilují se sadněji, než většina jiných znamení a horoskopu. Stejně tak snadno jsou zranitelné. Přestože zbožňují flirtování, mají sklon se zamilovat do toho, kdo je pevný a těžko dosažitelný - ale i chladný. Když vztah zanikně jejich srdce je alespoň na čas zcela zlomené.

Slavná Váha: vévodkyně z Yorku.

Štír (24.10. - 22.11.)

Štír jr v horoskopu, pokud jde o sex appeal, bez konkurence. Ostatně stačí se zeptat někoho, kdo se někdy zamiloval do Štíra. Určitě tuto tézi potvrdí. Štíři jsou velmi přitažliví a lidé jim těžko mohou odolat. Nemáte-li přirozenou povahu být věrní, je lépe se s nimi nepouštět do milostného kontaktu. Povahou jsou pochybovační a přesvědčíte-li se, že jsou podvedení, mohou být velmi nebezpeční. Občas bývají žárliví a přímo nemožní, ale můžeme si být jistí, že Vás nikdy nikdo nebude milovat, tak jako oni. Dosáhnete-li jejich důvěry, budou Vás milovat tak, že nikdy nebudete chtít jiného.

Slavný Štír: Richard Burton.

Střelec (23.11. - 21.12.)

Lidé zrození v tomto znamení, se ustavičně pídí po opravdové lásce. Když jí konečně najdou, přisají se na partnera jako pijavice.  Střelci jsou velmi otevření, ale současně i manipulativní. Když si umíní, že s někým půjdou do postele - nesmíří se, dokud to neuskuteční. V tomto smyslu využijí všechen svůj talent k manipulaci s lidmi i situacemi - na konci ve svém odhodlání nejpravděpodobněji uspějí. Je málo lidí, kteří jim odolají. Vždy řeknou to, co mají na mysli.

Slavný Střelec: Beatrice Dalle.

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Kozoroh je velmi realistický. Hovorově by se mohlo říci - přízemní. Často se domnívá, že ho zbytek světa odmítá a odchází. Ve své podstatě je Kozoroh připraven, že přímo exploduje vášní a můžete se považovat za šťastného, jestliže se v tomto okamžiku nacházíte vedle Kozoroha. Je značně konzervativní a lpí na tom, že uznáváte určitou tradiční roli v lásce i ve společnosti. Žena Kozoroh obyčejně báječně vaří a nevadí jí domácí práce. Muži touží být ochránci rodiny a hlavou v domácnosti.

Slavný Kozoroh: Jane Fonda.

left_t

Vodnář (21.1. - 19.2.)

Vodnáři mají zájem spíše o mentální, než fyzickou lásku. Jsou velmi inteligentní a jejich vztah k sexu je do značné míry ambivalentní. Pro některé z nich je sex důležitý v určitých okamžicích a pro druhé není nikdy příliš významný. Existují i třetí Vodnáři, kteří k sexu jednou mají takový a podruhé opačný vztah. Mnozí z nich působí dojmem rozpačitosti, protože se jim zdá, že jim nikdo, kromě nich samotných, vlastně nerozumí.

Slavný Vodnář: Ronald Reagan.

Ryby (20.2. - 20.3.)

Ryby jsou snílkové a vlastně stále žijí ve svém vysněném světě. Ryby jsou romantické, zbožňují večery při svíčkách a jemnou hudbu. Nejvíce je carakterizuje úsloví: “Tichá voda břehy bere.” Jsou tiší, ale i - hlubocí. Někdy tak, že Vás to může vehnat do zoufalství. Mohou být blánivě zamilován do Vás, ale vzácně se dožijete skutečnosti, že Vám to řeknou. Nezneklidňujte se, je to jen jejich styl.

Slavná Ryba: Elizabeth Taylor.

 
kategorie: Věštba
vložil: 1Ivetta
Permalink ¤


1 Komentáře: