03.Leden 2010,08:13
500g vepřové kýty, 100g drůbežích jater, 100g uzeného masa,50g taveného smetanového sýra, 1 žloutek, 100g jablek, 50g žampiónů, paprika,sůl, olej.
Na těstíčko: 0,5 dl bílého vína, 3 vejce, 60g hladké mouky.
Z masa nakrájíme řízky, naklepeme a osolíme. Játra spaříme,spolu s uzeným masem jemně nasekáme, smícháme se sýrem, žloutkem, solí apaprikou. Směsí potíráme řízky a máčíme v těstíčku, do něhož jsme přidali natenké nudličky nakrájené jablko a žampióny. Usmažíme a podáváme s bramborovoukaší a salátem.
kategorie: Recepty - Řízky - Krkovička
vložil: 1Ivetta
Permalink ¤
vložil: 1Ivetta
Permalink ¤
0 Komentáře:
Přidej komentář
~ zpět domů