17.Duben 2010,00:14

Staří Keltové hledalipravdu o životě a lidech ve stromech, ve kterých podle nich sídlili bohové. Datum narození nám prozradí, který strom je nám přisouzen, jaké máme charakterové vlastnosti a jak obstojíme v životě i v lásce.

kukiko21805381-18

Jedle; vznešená, skromná

2.1. - 11.1. a 5.7. - 14.7.

♣♥♣

Jedli vyznačuje důstojné, zdrženlivé a kultivované vystupování. Má mimořádný vkus a miluje vše krásné. Přesto jsou její nároky skromné. Navzdory své ctižádosti se umí přizpůsobit společnosti a být dobrým přítelem. V lásce má sklon k nespokojenosti, požaduje víc, než sama dává. Uspokojení nachází v dobře provedené práci.

Jílm; veselý, velkorysý

12.1. - 24.1. a 15.7. - 25.7.

♣♥♣

Jílm má skromné nároky, nadprůměrnou inteligenci a smysl pro hůmor. Nikdy nestěžuje ostatním život. Protože raději vede, než poslouchá, je osobitý a svéhlavý. Tato vlastnost způsobuje, že má občas na pracovišti problémy. V partnerských vztazích, nebo v rodině mu ostatní často a rádi přenechávají pádlo, protože málokdo je tak nesmírně obětavý.

Cypřiš; věrný, rozporuplný

25.1. - 3.2. a 26.7. - 4.8.

♣♥♣

Bohatý příjem a uznání - to jsou dva nejsilnější faktory, které ovlivňují cypřiše. Má-li obojí je i ve svízelných situacích optimista. V lásce je divoký, ale věrný. Jeho rozporuplnost je okouzlující. Na jedné straně je pedantský, na druhé straně slevuje, promíjí. Je sentimentální a zase vzpurný. Stále mu bude něco chybět -  ne však natolik, aby ztratil svůj optimismus.

Topol; citlivý, spolehlivý

4.2. - 8.2., 1.5. - 14.5. a 5.8. - 13.8.

♣♥♣

K nejkrásnějším vlastnostem topolů patří spolehlivost. Přátelé a partneři ho velmi uznávají a málokdy bude se svými problémy sám. Pro svou přecitlivělost má ve svém nejbližším okolí problémy. Nemá rád samotu a často se cítí zrazen a opuštěn. Pro svou velkou lásku se vzdá i nezávislosti a může být velmi měkký a poddajný, což však jeho životní filosofii neškodí.

kukiko21805381-17

Cedr; plnokrevný, s touhou po dobrodružství

9.2. - 18.2. a 14.8. - 23.8.

♣♥♣

Cedr je krásný. Je obdarován přispůsobivosti v každé životní situaci. I když vede normální život, přeje si největší komfort a dobrodružství. Nezřítka je arogantní. Jeho arogance a dobrodružně sklony mu dopomáhají v povolání k velkým úspěchům. Má dobrý vliv na své okolí. Dovede dobře řídit své podřízené. Mnozí cedrové mají slabší partnery, kteří se schovávají pod ochranná křídla jejich úspěchů a síly. V lásce jsou nároční a je obtížné je uspokojit.

Borovice; společenská

19.2. - 28.2. a 24.8. - 2.9.

♣♥♣

Ráda se pohybuje v příjemné společnosti a vede s oblibou zajímavé rozhovory. Při této příležitosti je nejméně nápadný její sklon k sabolibosti. Ruší každou formu pasivity. Statečně a srdnatě řeší každý problém. Pro tyto vlastnosti je vyhledávaným přítelem. V lásce rychle vzplane a hoří. Proto se musí dosti často vyrovnávat se zklamáním.

Smuteční vrba; půvabná, předvídavá

1.3. - 10.3. a 3.9. - 12.9.

♣♥♣

Svému úspěchu u druhého pohlaví vděčí své schopnosti vcítit se do nálady svého partnera a své dojemnosti. Přesto trpí svými změnami v lásce. Je zasněná, jindy zase plná neklidu. Protože je velmi náladová, není vždy jednoduchým partnerem. Budí úžas svého okolí schopností předvídat budoucí události.

Lípa; zasněná

11.3. - 20.3. a 13.9. - 22.9.

♣♥♣

Ráda se haštěří se svým osudem. Calý život sní o tom, co nemůže získat. Je inteligentní, ale jinak inklinuje k lenivosti. Námaha a obětavost na delší dobu je pro ní neznámým pojmem. Až ve stáří se těší ze života a vyzařuje klid a pohodu. Život s lípou by měl být přijatelný, kdyby nebyla tolik žárlivá.

Dub; silný

21. března

♣♥♣

Jeho vlastnosti vyrůstají z filozofie moci, síly a odvahy. Je plný života a nepřipouští si slabost. Rád vypomáhá svým blužním. Lpí na přijatém světovém názoru a nesnáší násilií. V mládí se kloní k lásce “na první pohled”, později ke stáří je volbe partnera ovlivněna rozumem.kukiko21805381-16

Líska; tolerantní, šarmantní

22.3. - 31.3. a 24.9. - 3.10.

♣♥♣

Líska horuje pro lidskost. V tomto směru nachází uznání, což potřebuje k další práci. Sebe a svá přání řadí až na druhou kolej. Přesto, že se nesnaží na veřejnosti uplatňovat, má se svým šarmem vliv na spoliubčany. V lásce je upřímná a vyslověně tolerantní.

Jeřáb; silný, vášnivý

1.4. - 10.4. a 4.10. - 13.10.

♣♥♣

Ve své podstatě je jeřáb něžný a současně silný Stále čelí osudu. Prožívá intenzivně své nepříjemnosti a starosti. Má veselou mysl, ale zbytečnými komplikacemi si ztěžuje život. Plně se vcítí do své bouřlivé, náruživé lásky. Stále něco hledá a cítí se nespokojený. Proto mnoho jeho vztahů selhává. Kdo tuto překážku překoná, najde v jeřábu partnera pro celý život.

Javor, ctižádostivý, snílek s fantazií

11.4. - 20.4. a 14.10. - 23.10.

♣♥♣

Javor má úžasnou fantazii a originalitu. Podle nálady může tyto vlastnosti použít v dobrám i zlém. Je ctižádostivý lichotník, hledá stále nové zkušenosti. Raději než chválu rozdává posměšky. Jinak ale trpí a je citlivý, když se někdo posmívá jemu. V lásce je komplikovaný, protože vnucuje svému partnerovi svou vůli a své nálady. Přesto ale po jeho boku život je velice zajímavý.

Ořešák: ušlechtilý, překvapující

21.4. - 30.4. a 24.10. - 11.11.

kukiko21805381-15

♣♥♣

Má bohatý kontrastní charakter. Je egoistický i ušlechtilý s velkým duševním obzorem, ale bez flexibility. V zaměstnání má autoritu a je vinikající stratég. V citové oblasti je vášnivý, ale také žárlivý. Zřítka uzná kompromisní řešení. Má rád překvapení.

Kaštan: spravedlivý, čilý

15.5. - 24.5. a 12.11. - 21.11.

♣♥♣

Kaštan se nesnaží o získání přízně, překvapuje lidi až po bližším poznání. Je čilý, zajímavý a má zvlášť vyvynutý smysl pro spravedlnost. Přes jeho sílu mu chybí sebevědomí. Přesto, že je okouzlující, straní se společnosti. Často se cítí svým okolím nepochopen. V milostné oblasti těžko nachází partnera, i když po něm silně touží.

Jasan: nadaná, svévolný

25.5. - 3.6. a 22.11. - 1.12.

♣♥♣

Jeho inteligence je nadprůměrná. Dělá jen to, co uzná za spravné a nepřipouští žádnou kritiku. Vytyčené cíle zvládá velmi snadno. V případě nezdaru je svévolný a zahrává si s osudem. Protože jasan není nikdy průměrný, musí se počítat s jeho egoismem. Často vnucuje svému okolí svou vůli. V lásce je obezřetný, má sklon své pocity tlumit rozumem.

Buk hájový: hledající, přemýšlivý

4.6. - 13.6. a 2.12. - 11.12.

♣♥♣

Jeho život určuje přání. Stále hledá ideálního partnera. Vyžaduje pochvalu a uznání. Mnohá přání by se splnila, kdyby o svém rozhodnutí dlouho a moc nepřemýšlel. Jeho motto: “Každé rozhodnutí nebusí být správné.” Mnoho buků má sklon k sobectví. Jen tak mohou prosazovat svá přání. Ani v lásce se nemohou pro někoho stoprocentně rozhodnout. Dostává se jim více lásky, než sami dávají.

Fíkovník: cílevědomý, svérázný

14.6. - 23.6. a 12.12. - 21.12.

♣♥♣

Je to svérázná osobnost, se kterou se vyplatí navázat vztahy. V mladém věku může být přelétavý, ale ze vzniklých komplikací si bere ponaučení. Rychle chápe, je praktický. Stojí oběma nohama na zemi a má sklon k lenivosti. Svá předsevzetí je však schopen plnit velmi cílevědomě.

Bříza: klidná, přívětivá

24. června

♣♥♣

Je sympatická a přívětivá. Není náročná, odmítá dotěrnost. Protože miluje přírodu, dokáže se s lehkostí vypořádat se svízelnými životními situacemi. Stejně klidná je v lásce. Není zvlášť náruživá, ale dělá vše, aby partner byl šťastný. Břízy bývají celý život věrné, kromě případů, kdy volba partnerů byla obzvláště špatná.

Jabloň: vnímavá, vzrušující

25.6. - 4.7. a 23.12. - 1.1.

♣♥♣

kukiko21805381-14

Až do vysokého věku je příznivá pro druhé pohlaví. Je vnímavá a nezištná. Pokud je šťastně zamilovaná, určují tyto vlastnosti její životní běh. Jestliže jí její okolí nemiluje a vydírá, má sklon jen k povrchním láskám. Hodně jabloní je v povolání úspěšných, pokud dokážou kontrolovat své vlastnosti a přání. Život jabloně je málokdy nudný.

Oliva: diskrétní, vyrovnaná

23. září

♣♥♣

Oliva je rozumná a vyrovnaná. Je jí cizí každá forma agresivity. Nesnaží se zasahovat do života jiných. Není to nezájem, ale brání jí v tom její diskrétnost. Navzdory své vyrovnanosti dovede být veselá a přístupná. V lásce myslí především na štěstí a spokojenost partnera. I když toleruje volnost druhého, nedává svou žárlivost najevo.

Buk: šetrný, snaživý

22. prosince

♣♥♣

Jeho život je určen materiálním zabezpečením. Přeje si vše, co podle jeho mínění patří k pohodlnému a přepychovému životu. K dosžení těchto cílů je schopen realizovat odvážné projekty. Tato odvaha a mimořádná hospodářská schopnost mu umožňují lehce dosáhnout vysokého postavení. V lásce rád flirtuje, což vadí zejména mladým partnerům

 
kategorie: Věštba
vložil: 1Ivetta
Permalink ¤


2 Komentáře: