27.Březen 2010,04:23
ústa
POTŘEBNÉ PŘÍSADY

1/2 lžíce octa, 2 cl horřice, 1 polévková lžíce kečupu, 1 polévková lžíce worchesterské omáčky, 30 dkg slovenského točeného salamu
(přip. dietní salám), 3 vejce, 2 ks okurek, 1 cibule,
1 majolka

POSTUP PŘÍPRAVY

Dejte vařit vejce..

v druhém kastrůlku smíchejte horčici, ocet, kečup a worchestrovou

omáčku a nechte směs přejít varem.

Slovenský
točený (v mém připadě dietní salám) nakrajejte na tenké

proužky

přidejte cibuli (jen trochu)

Okurku nakrájenou na drobno  

a přidejte na tvrdo uvařené nakrajené vajíčka...

nakonec přidejte vychladlou směs z kečupu a hořčice a 1 majolku,

anebo majonézu a smetanu. Majonézu vždy používám půl na půl

se smetanou, anebo jogurtem.

salát dobře promíchejte a dejte do chladničky
 
kategorie: Recepty - saláty
vložil: 1Ivetta
Permalink ¤


1 Komentáře:


  • 16.04.2010 17:40:06, Pepa

    Tak jsem se snažil dělat Váš výborný pařížský salát, ale chybí mi napsáno jaká okurka, sterilovaná nebo salátovka ?