07.Březen 2010,13:49
600g drůbežích jater, 3 cibule,1 zelená paprika, 2 rajčata, sůl, mletý pepř, pálivá paprika, 2 lžíce oleje, 20g slaniny, majoránkaSýrové brambory: 500g vařených brambor, sůl,150g strouhaného sýra, 2 dl smetany, 2 vejce, petrželka, 30g másla
Hruběpokrájená játra opečeme na směsi oleje a pokrájené slaniny, přidáme naproužky nakrájenou cibuli a papriku, osolíme, opepříme a ochutímepálivou paprikou a podle chuti i špetkou majoránky. Přidáme napůlkolečka nakrájená rajčata, prohřejeme a podáváme se sýrovýmibrambory. Ty mezitím připravíme z vařených brambor, nakrájených naplátky, které osolíme a promícháme se 150g strouhaného sýra a 2 dlsmetany rozšlehané se dvěma vejci a petrželkou. Vše promícháme azapečeme v máslem vymazané misce dočervena.
 
kategorie: Recepty - drůbež
vložil: 1Ivetta
Permalink ¤


0 Komentáře: