03.Únor 2010,16:32
Dělat guláš v papiňáku je barbarství nejhrubšího zrna. Získá setím sice jakási omáčka typu "z jedné vody šup s tím na plot" a "rychlehotové", dá se tím i zasytit, ale říkat tomu guláš je velice odvážné anezodpovědné. Podstatou guláše je, že se musí dělat na kraji plotny,musí se pouze "převalovat" a zásadně nespěchat. Musí se lehce připálit.
Základem musí být hovězí kližka. Kdo má rád řádné maso, může dát půl na půl kližku
a kvalitní zadní. Kližku umeleme, zadní na kostičky. Zahušťujeme pouze chlebem.
Řádně, s láskou připravený guláš (začíná se ráno, je k večeři) si vystačí pouze s cibulí
(1:1 k masu) a solí. Papriku a další koření si může přidat každý sám dle libosti.
 
kategorie: Recepty - Guláše
vložil: 1Ivetta
Permalink ¤


0 Komentáře: