« Domů | Čtyři roční období » | Mír tuleňům » | Sama sobě - revival » | Sama sobě věrná » | (nové) QR-Tetovaní Orson Welles ™ » | Pour féliciter, z_cesty » | Téma, ale jenom proto, že jsou mi ty prsy povědomé » | Weeeeeeeeeei, z_cesty » | Přeložen a ztracen v překladu » | Iluze jménem Český tučňák (2011 - ex post) »

Teploušský Manifest

Důvod, proč se do něčeho takového chci pouštět, je asi převážná argumentace o tom, co je a co není normální. Takzvaná, čtyř procentní teploušká komunita, jde údajně proti přírodě, jelikož se prý s něčím takto „homogenním“ kolem nás setkat nemůžeme(?).

Má ikona, Benoit Mandelbrot, který se doufám v mé interpretaci, snažil napadat stochastické jevy, a naopak jim přisuzovat určitý, opakující se řád, pouze ve změněném měřítku, mě donutil koukat se na veškeré dění s nadhledem – změněnou optikou

Každá tzv. soběpodobnost má svou bohatou vnitřní strukturu a lze díky ní modelovat od růstu buněk, ke skupinovému chování, až třeba k obíhání vesmírných těles. S takovou charakteristikou pak už není problém si vzít na paškál, řeknu, téměř cokoliv.

Je tedy teploušká komunita opravdu taková existenční rarita? Vlastně celé toto téma mne napadlo v souvislosti s celým vesmírem. Totiž, podle obligátních posledních měření vyplynulo zjištění, kde dosud nám známa hmota zabírá v celém širém vesmíru, právě ony, těploušský, čtyři procenta.

Můžu tak ironicky podotknout, že žijeme v teploušsky deviatní odchylce, našeho vesmíru, kde je vše tvořeno homogenní hmotou a kde heterogenní „hmota“ je nevyzpytatelná! Své závěrečné „© Nasrat !“ tak věnuji všem homofobům se, se slovy: „Až do dna, dámy a pánové!“

 

S láskou

Blue!

 

nesirim ho, jenom me to zaujalo, tak sem si to hodil do pozn. bloku :) a taky me dostalo to datum vystaveni (asi 1984) :D

po mé eliminaci jsem ho už nemohl dál editovat a na to, abych ho tu vystavoval jako memento, jsem nebyl dost (po)mazaný.)

Nicmeně, do budoucna uvažuji o jakesi reinkarnaci, nebo aspoň opětovném rozšíření mé schizofrenie (PR-ko.))

ps: "zkopíroval" se neříká, co by na to asi tak řekla OSA.))

lidi se bojijo teho, co je jiny.. teho co si de svo vlastni cesto...

ps: skoda, ze Ti chcipl ten stare blog :) nastesti sem si ten clanek o znameni vah z roku ?84? zkopiroval :D

Připojuji se! Omezení slepí tupci jež dokáží říci, že to je proti přírodě a výsměch všem věřícím, kteří opěvují každý prd jako boží dílo, ale na homosexualitu pohlíží jako na "nemoc, kterou člověk chytí v průběhu života"... člověk se tak narodí, tak jak by homosexualita nemohla být přirozená.
No nic, možná se na tvém blogu angažuju až moc, ale víš jak tohle nemám ráda:)

Přidej komentář