« Domů | Čtyři roční období » | Mír tuleňům » | Sama sobě - revival » | Sama sobě věrná » | (nové) QR-Tetovaní Orson Welles ™ » | Pour féliciter, z_cesty » | Téma, ale jenom proto, že jsou mi ty prsy povědomé » | Weeeeeeeeeei, z_cesty » | Přeložen a ztracen v překladu » | Iluze jménem Český tučňák (2011 - ex post) »

S osudem z_cesty

Po dlouhé době se mi dostalo pod ruce další pokračování cyklu „Halo noviny z_cesty“ – ano, nezapomněl jsem se přitom aspoň na chvíli natáhnout po své rudé vlaječce a zamávat ve větru mého mohutného zahýkání. S vysvětlivkou pro neznalé. Žiju v budoucnosti, mám se dobře, právě jím banán! Jo a svým nedůležitým pohledem vnáším svědectví o životě za železnou pikolou ve formě expozice na částečnou paměť ke starému (vy kurvy, to vám nezapomenu) blogísku (RIP).

Jak je jistě zřejmé už z prvního odstavce, jde slušně řečeno o pouhou snůšku pojmů, dojmů a jednoho banánu. Ach ten banán! I v něm by mohla být mysteriózní pointa na závěr.)

V mých občasných exkurzích po místních kolektivech jsem si všimnul jistého (dalšího) fenoménu. Ve zdejším biotopu je každý člen obdařen svým snem, popřípadě vírou (v Něco – de facto vše s atributem snu). Podotýkám, otázky směrem k mému snu už mě začínají unavovat. Marně se jim snažím vysvětlit, že tu jejich vodu z vodovodu nepiju a tudíž jsem už dávno vystřízlivěl - s oboustranným údivem, marně!

 Tak kupříkladu, jeden se chce za deset let odstěhovat do Kanady, kde chce tvrdě(ji) pracovat a bla bla bla, kecy v kleci. Další věří v brzké vdavky, nicméně na mou pusu nepůsobila zrovna autenticky. Takže pokud u ní nedojde v nejbližší době k nějaké dotykové inflaci, půjde o hodně specifický sen. A nakonec mého namátkového seznamu, našel jsem osobu se silnou vírou ke spiritualismu (Cože?! V Zemi středu??).

Bylo jen otázkou času, kdy mi z mé podané ruky začne věštit. Nutno říci, s mírným začervenáním přiznávám, ano, byla z mé levé dlaně chvílemi celá hin. Ale kdo by nebyl, vidět mě nahého na tři kristovi kříže dopředu. Ve výsledku ovšem úplně přeskočila můj kvalitní budoucí život (pcha!), nebo mou inteligenci („prý“ je to ta prostřední čára - ??). Namísto toho začala hrotit můj osobní život (ale kdo se jí prosil, že!?).

Nebudu ho zde naplno rozmazávat, bohatě stačí, že už tento článek píšu jenom ve slipech. Nicméně jedno z těch stěžejnějších témat bych mohl připojit ke zdejší výzvě. Dle oné spirituální hledačky v mé dlani mi vychází 2, slovy dvě, manželství a bohužel mezitím i rozvod - škoda mohla být sranda. Tak tedy k té výzvě, když už je to vše na jedno brdo. „HLEDÁM SVOU -PRVNÍ- ŽENU, zn: kufr s sebou!“ Jinak, může mít samozřejmě i nějaké to postižení, atd. Ono nakonec, když už přehmat, tak pořádný, žejo.  Takže, pokud o někom víte, můžete ho se všemi pro a proti, uvést do komentářů.

A kde je banán? Zkuste hádat.)

 

JOLLY BOB

Nehledá se "žena" a zjištění jaký to je, prostě se hledá ta první odbejvačka s kterou to neklapne, jak pravil sám osud, aby to dál mohlo jít jako po másle, přece:))

Víš co, já si to teď vyzkouším za tebe a pak ti řeknu jestli to za to stojí, hm?

a jé kopírování:))

9? Liché číslo? Ne. Sudá čísla jsou šťastná, tak co rovnou 12? Dvanáctka zní hezky a já aspoň stihnu vošukat všechny ty chlapy, co s... osud mi do náruči posílá. Jejda, není to na tvůj "vysrávací blog" moc sprosté? Přece jen jsi v Číně, takže si cenzuru můžeš dovolit:)

R: Tak konej, čiň se, pleň, znásilňuj a rozsévej – to přece za dva měsíce nemůžu stihnout a budu tu muset zůstat déle, minimálně devět. Ale zase na druhou stranu, v rukách držím všechny trumfy/kufry (viz. inzerát)
(H)Ei: počkej, tady se ale bavíme o absolutních číslech. Já potřebuju výsledky! Mimochodem, kolik týdnů vydržel ten pavián bez banánů?
TV: v souvislosti s textem je to vlastně taková má skrytá (13.?) komnata, máš pravdu, mohla by působit jako zkratka do dalšího levelu.) A vůbec, kriptex na tebe.)

Ber to jako ze jedno uz mas (malem) za sebou..pic!

by mě zajímalo, kolikátá jsem byla asi já ..ehm!

Tak hledej a konej, máš na to už je asi tak dva měsíce!;)

Přidej komentář