« Domů | Čtyři roční období » | Mír tuleňům » | Sama sobě - revival » | Sama sobě věrná » | (nové) QR-Tetovaní Orson Welles ™ » | Pour féliciter, z_cesty » | Téma, ale jenom proto, že jsou mi ty prsy povědomé » | Weeeeeeeeeei, z_cesty » | Přeložen a ztracen v překladu » | Iluze jménem Český tučňák (2011 - ex post) »

Mír tuleňům

Tak narovinu! Najít formu, jak vám podat svůj Vánočník MIMO, mi dává zase docela zabrat. Říkám si, že určitou formou autismu tu už netrpím pouze já sám (s vámi ale jásám), protože tolik morálního patosu a podprahového sdělení… Kdo to kdy žral? Kam zmizel obyčejný bramborový salát? A co na to Jan Tleskač??

Hlavně jsem si #uvědomil zásadní věc. Panenko Maria??! Vždyť i já jednou budu otec, mírotvorce a tajemný kulisák pimprlového divadla /jo ho ho/. A proto bych tu rád otevřel jakousi předmanželskou smlouvu, eugenického charakteru. Nebo jinak. Je tu někdo, kdo mi zaručí, že u mého dítěte nebude v pubescentním věku hrát hlavní roli *černý knírek?*

Prosím použijte kolonku ´komentáře´ - ozveme se Vám! Pokud se tak nestane do 3 týdnů od zveřejnění… prosím, předejte (a tlumočte) mou výzvu nejbližší romské osadě. Pak #to vždy můžu zahrát na rasovou nesnášenlivost. Protože tohle je jasná diskriminace!

Nuže, a teď dál. Vánočník jsem vyppplnil se svou Nemesis, s #Felis. Toho času laskavým kamarádčoftem. Čímž jsem, hodně hodně, oslím můstkem navázal na mé předchozí vánoční fenomény, tj. Nenávist (pardón) a Nablito (bez komentáře)… no a ta kočka blila, blila, poblila a blila (tj. doslova). A v mezičase mě ještě kousla, ta sviňe, #dvakrát. Až si říkám chudák severokorejský strejda #Čang Song-tchek, ten také málo tleskal, než ho za trest roztrhali psi.

Každopádně o mrtvých už jenom v dobrém, protože se Ježíšek letos pochlapil. Zřejmě si vzal k srdci Blue!ovo první MIMO, když o něm #mluvil, jako o ospalé díře. A já mám tak svou #první vrtačku – předpokládám, že dámy v prvních řadách právě omdlely (chro chro chro). Jop, teď jsem opravdový chlap! Dokonce mám zálusk i na výměnu problikávající zářivky. Ale Blue! řekl (©Nasrat!), že prej má v plánu tu uspořádat setkání anonymních epileptiků. Což zase chápu, odezva by mohla být velká.

A přiznám se, že by mohla být i větší než ta, kterou jsem letos zažil. Na Silvestra, Na party, Na privátu. Protože Na kluky nejsem. Ne, vážně! Ani na silvestra, když zadkem svírám ohňostroje. A naopak trpím lehkou dyshomotolerancí – podmíněnou svými spanilými jizdami po světě. Což nevěděl jeden bezejmenný účastník. Deratizátor, pod jehož gesci spadal celý severní region – krysy pod první řadou dam, právě omdlely. Jop, byl to supergay a nebyl tam sám. To jsem byl naopak já. Vlastně s přibývajícím časem i kaloriemi to #vypadalo, že se všichni v tom(to) horku a sledovaní času T-, našli.

S odstupem, gratulujeme!

Moje letošní heslo Vánoc: „Mír tuleňům,“ ovšem #není tím #dalším menšinově manifestujícím eufemismem, jak by se z výše popsaného mohlo zdát. Pravda je prozaičtější.

Šlo jen o #běžné vjemy z ulice a kontextu s rybí šupinkou pod talířem. No prostě, přišlo mi to stejně (#pokrytecky) dementní, jako ty TVC pro Unicef o dětech v omg Africe – „protože… červená znamená akutní podvýživu“

A tohle je můj Vánočník!

 

JOLLY BOB