« Domů | Čtyři roční období » | Mír tuleňům » | Sama sobě - revival » | Sama sobě věrná » | (nové) QR-Tetovaní Orson Welles ™ » | Pour féliciter, z_cesty » | Téma, ale jenom proto, že jsou mi ty prsy povědomé » | Weeeeeeeeeei, z_cesty » | Přeložen a ztracen v překladu » | Iluze jménem Český tučňák (2011 - ex post) »

Helmut, opravář praček, ztracen v překladu (aneb impossibru Vánoce a tak vůbec, Vol.1)

Tuhle jsem měl před sebou další z řady běžných večerů, kdy jsem se chtěl učit počítat karty na naked poker a v mezičase si honit i ego na internetu, prostě klasika v podání komixového superhrdiny v utajení (prý vypadám jak SpongeBobgreeeat success ) Když tu náhle jsem začal nenávidět svůj zvonek u dveří, který mermomocí chtěl, abych šel okusit další z mnoha nepoznaného.

Zde je v krátkosti seznam: jet dvojitou prodlouženou jízdu metrem (10/10);  hledat cestu (10/10); stát v hloučku a pozorovat dramatickou pantomimu s názvem „yellow-stone(d) national park“ (10/10); přijít do restaurace – jíst želvu (2/10), bránit se vypít její krev (9/10); vzdorovat vařícímu saké (0/10); spálit si jazyk a nechat si říkat pussy pussy (10/10); odmítnout, ale znale pokynout k ochutnávce ryby fugu (6/10); pivo zadarmo (TOP); vyprávět o Naganu s Olympik-o Góldo Tcheko Hockey-o Team-u (2/10) a pak nějaké mé dovednosti v praxi (7/10).

Odcházel jsem tedy s poměrně jednoznačně vysokým ratingem. Proto jsme si ho museli jít otestovat do nějakého echt pajzlu. No a podařilo se. Voni jsou totiž pajzly, typu nuselského nonstopu (praha neasi), v zemi anime strašně coooool, bro.

Takže jsem jel hodně v etanolových kaloriích, abych si to přikrášlil a urychlil, proto použiju další seznam v krátkosti: cool face (0/10); smile face (10/10); hudba (wtf/10), nabourávání pantomimi s yellow-stonama (10/10); double smile face (7/10); šahání mi do kapes pro prachy – cože? – „© Nasrat!“ (10/10); cool face (1/10); hudba (8/10); double smile face (8/10); alkohol (17/20), jednostranný požadavek na ranní (eh!) polévku ramen (2/10);  cesta taxikem (10/20); ožralá troska a pozvracené (mnou zapůjčené) triko v mém bytě (EPIC FAIL); svědomí (0/10); důmyslně výmluvná lež (TOP); eliminace yellow-stone(d) duck face z bytu (9/10);  pomsta teatrální yellow-stone(d) face (MASTER GRIND LEVEL)

Přes chodbu (cca 2m) máme transformers pračky (nesnáším praní)… a prací prášek (i tak nesnáším praní). No, ale to už neplatilo, když jsem si šel po ořezané regeneraci těla ala Patrick Bateman a narovnání obličeje (cool face 4/10), nakoupit… woopsy… někdo mi chtěl udělat takovou radost ze sněhu a různých nápisů v něm, až mi vysypal veškerá balení (mnou nesnášených) pracích prášků před dveře… juhuuu… a klouzalo to podobně, jako zimní námraza. mmmmmmmmmmmmmmmmm

No milé děti a tohle je jen začátek mých příprav na Vánoce (nesnáším Vánoce – nesnáším, když k nim navíc dostanu prací prášek)

 

JOLLY BOB

 

ps: mám tu nového kamaráda, říká si „*megusta (cool face),“ je pravděpodobné, že tu dostane nějakou rubriku – uvidíme, co na to pan majitel