03.Listopad 2007,09:15
Chytrá, vznešená,cílevědomá snad i malinko naivní byla ta holka kterou jsem znala. Byla zvláštní byla jiná a přitom jednou z mnoha. CHci vám psát příběh o jedné duši co šrámů měla ,tpných vzpomínek a co dokázala jít s pocitem toho že je to opět možná chyba schovaná za hezké barvy..
Nikdy nebyla snem kluků nikdy se za ní celé davy neotáčely úžasem nikdy nedokázala říct ne svým nejlbižším ani postavit se nepravdě těm hloupým nikdy nelhlala své duši a nikdy nepoznala dno svého srdce..
Byla silná uměla se se životem prát uměla jít tam kam se jiní bály a byla předmětem mnoha lidských úst co nedokázaly pochopit její osobnost.
Byla jiná byla svá byla jen obrazem někoho koho si idealizovala.Byla otrokem svých pocitů a nikdy nedokázala umět plakat před předsudky jiných..
Obdivovala jí malá hrska lidí které však přehlížela kvůli vznešenějším cílům.OBdivovali jí proto jaká byla jak se uměla smát jak se chovala pro co žila obdivovali jí pro svou přirozenost a jedinečnost.Odmítala tyto lidi. Za představou silnějších pocitů a mužnějších slov chtěla dojít tam od kud se lehce padá dolů. I za slibem dnešního zítřka zkoušela překonat slovo láska.
Byla silnou osobností byla něčím nedotknutelným...
Náhle padala pro svou hloupost tam od kud začínala možná i dál to už se dnes neví nikdo nevzpoomíná nikdo to nevrací..ani čas vrátit nejde a stejně tak nejdou vrátit prožité pocity prožité momenty jsou už jenomv našich srdcích-...
Dlouho trvalo než dokázala slůvka odříkavat dlouho trvalo než ta pýcha přebolela a nejdýl trvaly prosby o odpuštění o odpuštění sebe samotné o to co člověk nezná a pochopit se snaží..a však marně..
Život jde dál, šrámy zůstavají, jizvy se neztrácejí a vědomí nás vždy žene směrem ktreým chceme jít kterou křižovatkou nezabloudit kterým správným slovem lidi oslovit
šla i ona.
potkala spoustu lidí spousta jí ublížilo spousta jí pomohlo spousta jí nepochopilo..a opět svou chybou spadla z výšin svých denních omylů a snad ani po tentoráté se nepoučila a pokouší stejně nebezpečnou cestu znovu..zas a znovu, zas a znovu čeká na den který jí osvobodí a ona bude slovu plná svých pocitů a činů na neomylné cestě za štěstím
 
vložil: hejska-jihlava
Permalink ¤


0 Komentáře: