04.Březen 2006,18:10
Celej vytouženej týden jarních prázdnin byl přede mnou..Strašně moc jsem se těšila na to až budu se svým miláškem tak moc dlouho...a že to taky stálo za to.Celej týden byl převážně krásnej a hřejivej u srdíčka pro mě je on ta největší radost a život s ním má smysl a kouzlo všedních dní.s ním je to jiné poznávám lásku a učím se jí chápat, neboíjm se jít-dál naplno, nebojím se už tolik ani zlých pohledů, ráda poslouchám jeho nesmysly i smysly je to prostě pro mě ta evětší láska a taky dlouho zůstane..uvědomila jsem si po tom týdnu co jsem s ním byla že zrovna nejsem typ holky kterej by si mohl vybírat ..no i když spousta lidí tvrdí že jo já si to prostě nemyslím a tak prostě nechci hádky jsem při nich až někdy moc sobecká a chladná jenže pak je mi to všechno strašně moc líto a lituju toho jenže moje hrdost mi nedovlí se omluvit nebo ustoupit na to jsem moc tvrdohlavá..
Ale jinak celkově jsme se za ten týden pohádali jen jednou a to docela ošklivě ale jo bylo to krásný probouzet se všechna ta rána vedle něho..už se moc těším na prázdniny já to vím a doufám že to tak cítí i on...naše láska je dost silná na to abych věděla že nemá cenu se hádat a už vůbec ne rozejít půl roku je dost a myslím že před sebou máme ještě dlouhou dobu na to aby v nás mohli zůstat krásný vzpomínky..i když mě teda zamrzelo v jednu chvíli no těchchvílí bylo dost že prostě enmá zájem se se mnou o tom bavit chtěla jsem znát jehonázor na to jak se mu zdá že se ten náš vztah vyvíjí.. ale nějak se k tomu nemá a mrzí mě teda dost že mi dokáže říkat hezký slova jako že jsem hezká, nebo ž emě miluje, nebo že jsem jeho..zlatíškooa tak jen málo jen když se pohádáme no ale nic s tím neudělám nutit ho do toho nemůžu..
Brigáda celkem ušla až na to kolik jsem si vydělala to mě tak jediný mrzelo za ten týden nejvíc.. no ale co nadělám...tak příště půjdu do tesca a vydělám si o trochu víc.. Celej týden jsem byla dost envyspálaá až teda jako dneska jsem to dospala..
v pondělí jsem byla s vendy na erobiku a dospěla jsem k názoru že musím zhubnout,taky začít víc cvičit a hlavně prostě udržet se a nejíst..i když nejím moc mě to furt dost připadá..Sralo mě jakou jsem doastaal rýmu sice to není nemoc ale otravila mě na celej týden byla jsem z toho špatná bolela mě hlava a celkvoě my pak zalehly i uši tak jsem z toho nic neměla..Ani sexíku moc nebylo skoro jako žádnej asi 5 víc jich fakt nebylo no na jednu stranu mi to bylo jako docela jedno ale na druhou mi to staršně chybělo ta blíízkost taková ta jistota a nádhernej pocit.. nazývala jsem to mr'navý sexy koupila jsem si hezký kalhoty a botišky takže jsem si udělala radost a taky jsme byli v padrínu na večeři a tak mi tam moc chutná a těším se na 22,3, to bude moc fajn ještě bych chtěla broučí něco koupit ale nevím co něco malinkatýho ale významnýho nemám moc ted penez asi půjdu do tesca si neco vydělat..no..začala jsem skládat puzle a docela mě to baví když to pak jde..no to nejlehčí mám za sebou tak se moc neteším ale nějak to dosožím..
vítánek mi udělal rados dali jsme si do bytešku diskemna na adaprér a repráky..aspon nějaký zábava za tu dobu prostě to tam trochu ožilo
samozřejmě jsem to nevydržela a musela doslova sežrat dvě čoko trubky který se mi asi na dlouho zhnusily stejně jako všechno cukroví...nevím pak mi víta dal štafetku a já myslela že se pobleju jak mi z toho bylo zle ve středu jsem měla pro změnu mých nemocí ohromnou boelst v nohou z toho aerobiku taže taky na hovno no celej týden jsem byla taková naachlazená a mimo náladu ale na broučína jsem byla skoro pořád hodná
líbilo se mi třeba že se honzík o sebe stará to je fakt ale v určo věcech to zas přehání a nakonec jsem moc ráda že mám obyčejně neobyčejnýho výtu.Jiříkův styl je akroát tak pro mou ségru která je do něj pořád dost hotová no strašně moc se jí líbí..je hezkej to je fakt má hezký oči a líbí se mi jeho např. mikyny nebo tak ale víta je prostě jinej zvlášní víta je prostě můj.
doslala jsem pocit zatoužit kroužit nad zemí ve dvou v lásce pro durhého srdcem svým v jistotě citu plného a k ostatním sobeckého vědět víc a nechctít tolik, letět a nekoukat¨bez zábaran chtít s ním žíz no nějak mi to tady básní docela hezké že,:?tak jsem celeekm svoje zážitky shrnula a jedno vím jsem moc zamilvoaná.. a tak strašně mi přišlo líto že jsme neměli šanci se rozloučit musela jsem brečet jak malý dítě protože mi to fakt jako zabolelo že jsme se ani krásně nerozloučili nebyl na to čas boužel no ale nemůžu se už dočkat toho až zas bude pátek..já vlastně poslední dobou nežiju pro víc třeba je to dobře třeba ne...ale každopádně ho miluju a to je pro mě všedchno všecinko..nejvíc..chci znát jeho pocity jeho myšlenky ale občas mi k tomu nedává ani příležitost.. a tak by mě zajímalo co by si napsal do deníku ještě dřív než by si četl můj...
 
vložil: hejska-jihlava
Permalink ¤


0 Komentáře: