03.Duben 2006,15:24
poznala jsem jak moc jsem mu ubližovala a jak moc nejspíš musí ted přemýšlet...nenám s ním sice žádne spojení ale holkám píše a už jen proto jsem si jistější sice ještě nemám vyhrano ale řekla bych že vítkovi se to v hlavě srovná a zase budeme spolu protože on pro mě znamna tolik jak si asi v tuhle chvíle nedovede představitchtěla bych říct že lidi se ze svých chyb pouří a znovu je nedělají a tahle lekce mi stacila natolik že už vím jak se k němu mám chovat a že si mám jeho lásky vážit moc ho ttotiž miluju a nechci o něj přijít čím dýl jsme spolu tím víc já cítím to jak k němu moje srdíčko paří a doufám že mu to brzinko taky dojde a on se mi ozve jenže nečte moje vzazíky na libimsetitaknevím jak si to chce promýšlet..doufám že se štestí zase obrátí na mě a neuteče mi protože tohle je jak sen a já se ted na jaře nechci porbudit..doufám že to bude dobrý..
v sobotu a v neděli kdžy jsem o něm vůbec nic nevěděla tak jsem měla hysterickej záchvat a pořád jsem brečela a už se mnou bylo k nevydržení.ale ted mu chci dat takkovej malej čas na rozmyšlenou prtotože ho chci v patek každopaádně vidět. prostě já ho nechci ztratit a udělám proto cokoliv jen by mi ještě pomohlo kdby si uvědomil co jsme spol kromě hádek zažili a že to bylo mco krásný tak doufám že si to tady všechno přečtě myslím ty jeho vzkazy.. napis te mu to někdo ..
jsem moc ráda že se na mě něterřílidi nevyprdli a ted už i vím že když je mi nejhůř na koho se mám obrátit na moje přátele +teda jako i ivi no my jsme bývali nej kámoškami ale pak jsme byli jen spolužačakami ale ted jeto taky fajn..je to tak jedinej člověk na koho se ve třídě obrátit..
no a taky verča ale ta tomu toliknerozumí jelikož vítánka nezná čekám na jeho rozhodnutí..nevědět jak to je tak se utápím jelikož mi od patku nenapsal nic ale musim se s tim nejak vyrovnat a bojovat až do konce protože já naší lásku nechci zničit.. celej pul rok byl krásnej moc krásnej jenom já jsem to jako ve každým vztahu pokazila...a došlo mi proč jsem se s markem málo kdy hádala on je štír já jsem šítr měli jsme spolu stejný názory stejný povahy a taky stejně tvrdohlavý hlavy takže mě to nepřekvapuje ale marek je moje hodně dávná minulost a já ted žiju jen pro jednu myšlenku a ta patří tomu jedinýmu..
 
vložil: hejska-jihlava
Permalink ¤


0 Komentáře: