22.Říjen 2008,10:51

TOHLE JSEM TADY MUSELA MIT TOHLE JSEM SI SEM PROSTE MUSELA ZKOPIROVAT JAK ZAJIMAVE NAZORY SLECNA MA A JAK MI KRADE POENTU SLOV MILUJU HO CELOU SVOU DUSI ; MILUJU JEHO SMICH.....MAM TAKOVY DOJEM ZE TOHLE SOU MA SLOVA Z MYCH DENIKU SEBRALA MI TO JEDINY PROC SEM SE DOKAZALA SMAT JE TO JEN HLOUPA LHARKA AT SI HO NECHA S NIKYM BOJOVAT NEMUSI NANA PO TOM CO UDELALA A JESTLI SI MYSLI ZE ON TO OD NIKOHO NEBRAL VAZNE TAK AT SE TREBA ZAMYSLI NAD TIM PROC SE MNOU ZIL BYL NA DOVOLENY A VYDRZEL TAK DLOUHO:::: A TADY JE TEN KRASNEJ URYVEK KTEREJ MI VZAL PUDU POD NOHAMA

 

Miluju ho celou duší,miluju jeho úsměv,jeho slova,jeho nápady. Je prostě úžasnej. Ale bojím se a proto si nechávám otevřených více možností. Ale abyvh pravdu řkla hodně sem přemýšlela,mám pocit,jakobych ubližovala někomu protože miluju ale citům se člověk neubrání. Možná mi je líto,že sem stratila kamarádku ale jaké by to bylo kamarádství,kdyby sme se stále hádali o jednoho kluka. To by nebylo kamarádství a proto jsem možná ráda,že je to tak jak to je.
Víte,ono,člověk si všechno dělá složitý,vždycky se na něco spolehne,někdy na něco co není pravda a žije ve lži v myšlenkách. Láska a přátelství jdou v ruku v ruce.
Ale teď ještě musím něco napsat,ono ten koho muluju to nebere vážně,od nikoho,nebo to opravdu nedává znát je to zvláštní,čeká ne někoho kdo mu úplně zamotá hlavu,čeká na princeznu ale princezny neexistují,exstuj lidi,s opravdovými city,z masa a krve,tak proč to nechápe? S někým byl ale opustil jí,proč? Nevím,možná ze strachu. On je svobodnej,má to i v přijmení. jenomže ta dotyčná si myslí,že spolu chodí,musiím jí sklamat ale tak to není. Možná to bude jinak až se vrátí ale kdo ví. Nepřeju jí nic zlého,vůbec ale já budu bojovat, o něj.

 
vložil: hejska-jihlava
Permalink ¤


0 Komentáře: