17.Leden 2008,18:55
Spousty lidí si vážím. Nejvíc asi svých rodičů, kteří pro mě udělali vždy maximum a já jsem jim za to zcelé hloubi duše vdečná.Ale pro popis člověka, kterého si také vážím, jsem si vybrala svého kamaráda, nejlepšího přítele a kluka na kterým mi moc záleží. Znám ho sice jenom rok, ale i tak mi připadá jakobychom spolu vyrůstali.
Jeho vysoká postava vyčnívá už na první pohled. Je velmi hubený, ale jak se říká šaty dělaj člověka a oněm to platí dvojnásob. Má krásná modrá kukadla,bláznivej účes na hlavě a rty ve kterých pokaždé zvoní smích.Za velice krátkou dobu se stal mým ideálkem a nejlepším kamarádem.Každičkej den co s ním strávím mě obohatý o velké emoce a prožitky.Jeho společenská povaha zaujme člověka ,hned v prvních chvílích kdy s ním mluví. Je velký extrovert s upřímností a kapkou své hrdosti.Nadevšechno miluje své přátele , pro které je schopen obětovat i poslední korunu. Vždy jim dokáže pomoci , vyslechnout je a poradit jim. A i když mu to spousta z nich nevrací tou samou měrkou vždy zůstává svůj a sám sebou.
Ve veškeré té optimistické a veselé povaze se ovšem najde i koutek jeho citlivé duše.Je to človíček co se příliš neotvírá a najít ten správný klíček k jeho duši není jednoduché.O to víc si ho člověk začne vážit až ho pozná zevnitř.
Je nesmírně jedinečnej a ve spoustě výčtů těch krásných vlastností by se mohlo zdát že je zcela bezchybný a dokonalý  ale i takovýhle velikán má svou černou kroniku.Dokáže být náladový a přespřílišně upřímný.Na některé může působit namyšleným dojmem ale je to jen zdání které klame. Občas bývá povrchní ke svému okolí.
Ale v tom všem je to typ kluka co má srdce na svém místě dokáže být milej stejně jako protivnej on je pro mě velkou osobností někým nepoznaným kdo stojí každej den za to nahlédnutí do jeho srdce.Je zcela vyjmečnej a věřím tomu že i spousta dalších lidí které denně mijíme má své kouzlo svou charakteristiku své charisma své....
 
vložil: hejska-jihlava
Permalink ¤


4 Komentáře: